Business Hi-Tech

Zece aplicaţii de business pentru tabletele cu Android

Zece aplicaţii de business pentru tabletele cu Android
02.12.2014, 00:01 699

Tendinţa de mobilitate în mediul de business devine tot mai pronunţată, astfel că în prezent tabletele, care în general sunt folosite ca accesoriu pentru divertisment şi consumul de conţinut, pot fi şi un instrument pentru sarcinile de serviciu, asistând activităţi dintre cele mai diverse care până de curând ar fi putut fi realizate doar de la birou sau de la distanţă cu ajutorul unui laptop.

Astfel, angajaţii au acum la dispoziţie o serie de aplicaţii pe care le pot folosi de pe tabletele care rulează sistemul de operare Google Android pentru a gestiona şi edita documente sau pentru a crea notiţe şi fişiere.

Printre acestea se numără suitele de birou Microsoft Office şi OfficeSuite 8 + PDF, aplicaţiile pentru crearea şi gestionarea notiţelor OneNote şi Evernote, aplicaţii pentru crearea şi gestionarea fişierelor Google Docs şi ES File Explorer, dar şi instrumente pentru editarea imaginilor - Adobe Photoshop Express, pentru transfer wireless de fişiere AirDroid sau pentru accesarea conţinutului de pe PC - Microsoft Remote Desktop.

Citiţi recenzia completă pe www.go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO