Business Hi-Tech

ZF Digital ‘15: Culisele tacticilor de marketing global ale Bitdefender

ZF Digital ‘15: Culisele tacticilor de marketing global...

Autor: Adrian Seceleanu

19.10.2015, 00:03 204

Mihaela Păun, global online busi­ness director în cadrul Bitdefender, com­pa­nia de IT pornită din România care a re­uşit cea mai puternică expansiune la nivel global, ajungând la un portofoliu de sute de milioane de clienţi, va oferi detalii despre strategia de marketing digital la ni­vel inter­na­ţional şi va vorbi despre ten­din­ţele din in­dustrie în cadrul conferinţei ZF Digital ‘15.

Ea va aborda în cadrul intervenţiei sale în cadrul conferinţei mai multe teme, prin­tre care se numără: evoluţia vânzărilor on­line ale com­paniei anul acesta; care sunt par­ti­cu­la­ri­tă­ţile strategiei în funcţia de dife­rite­le regiuni / ţări; cum este piaţa româ­nească în raport cu cea americană la nivel de strategii de marketing digital.

Mihaela Păun, global online business director, lucrează pentru Bitdefender din 2002, şi este responsabilă de dezvoltarea afa­cerilor î_n segmentul online. Ea conduce o echipă de aproape 100 de angajaţi, dintre care circa trei sferturi se află la Bucureşti, iar restul se ocupă de implementare _în diverse ţări de pe mapamond.

Ea administrează un buget de marketing de peste 10 mil. dolari, destinat doar comu­nicării digitale. Din­tre cele peste 150 de ţări _în care super­vizează activitatea comercială, Statele Unite ale Americii generează circa jumătate din veniturile companiei.

A cincea ediţie a conferinţei ZF Digital, care are loc pe 26 şi 27 octombrie la hotelul Intercontinental din Bucureşti, va aduce în prim-plan mai multe segmente ale industriei IT&C din România, de la evoluţiile din industria de telecomunicaţii, până la plăţile online sau boomul din industria centrelor de suport IT.

Discuţia despre evoluţia industriei lo­cale de telecom va fi purtată cu cei mai puternici manageri din industrie, care coor­donează afaceri cumulate de peste 3 mi­liar­de de euro pe an: Jean François Fallacher - CEO al Orange România, Ravinder Takkar - CEO al Vodafone România, Robert Redeleanu - CEO al UPC România, Ovidiu Ghiman - director executiv comercial pe segmentul business al Telekom România - şi Valentin Popoviciu - vicepreşedinte al RCS&RDS.

Pentru detalii şi înregistrări vă rugăm să accesaţi site-ul evenimentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO