Business Hi-Tech

ZF Digital ’17: Vicepreşedintele ANCOM Eduard Lovin, despre tendinţele din piaţă şi situaţia ANCOM

Eduard Lovin a fost numit de Parlement vicepreşedinte al ANCOM pentru o perioadă de 6 ani

Eduard Lovin a fost numit de Parlement vicepreşedinte al ANCOM pentru o perioadă de 6 ani

Autor: Adrian Seceleanu

06.11.2017, 00:05 329
Eduard Lovin, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), va discuta despre tendinţele de pe piaţa locală de comunicaţii dar şi despre planurile şi situaţia de la arbitrul telecom în prima zi a conferinţei ZF Digital ’17.
 
Eduard Lovin, care a fost până la începutul aces­tui an director al direcţiei de reglementare din cadrul ANCOM, fusese înlăturat din funcţie în luna iunie de noul preşedinte al ANCOM în contextul unei reorganizări fulger a instituţiei, alături de alte câteva persoane che­ie din conducere. El a fost propus însă ulterior vice­pre­şe­din­­te al ANCOM de către guvern şi a primit votul Par­la­mentului pentru a ocupa timp de şase ani această funcţie, iar preşedintele ANCOM care a condus reorganizarea şoc şi-a dat demisia pe fondul presiunilor publice. Tendinţele de pe piaţa locală de comunicaţii vor fi discutate pe larg în prima zi a ZF Digital ’17, într-o serie de discuţii dedicate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO