ZF Digital ’17: Vicepreşedintele ANCOM Eduard Lovin, despre tendinţele din piaţă şi situaţia ANCOM

6 nov 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Eduard Lovin, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), va discuta despre tendinţele de pe piaţa locală de comunicaţii dar şi despre planurile şi situaţia de la arbitrul telecom în prima zi a conferinţei ZF Digital ’17.
 
Eduard Lovin, care a fost până la începutul aces­tui an director al direcţiei de reglementare din cadrul ANCOM, fusese înlăturat din funcţie în luna iunie de noul preşedinte al ANCOM în contextul unei reorganizări fulger a instituţiei, alături de alte câteva persoane che­ie din conducere. El a fost propus însă ulterior vice­pre­şe­din­­te al ANCOM de către guvern şi a primit votul Par­la­mentului pentru a ocupa timp de şase ani această funcţie, iar preşedintele ANCOM care a condus reorganizarea şoc şi-a dat demisia pe fondul presiunilor publice. Tendinţele de pe piaţa locală de comunicaţii vor fi discutate pe larg în prima zi a ZF Digital ’17, într-o serie de discuţii dedicate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.11.2017

 
Cuvinte cheie:
ANCOM
, piata
, tendinte
, vicepresedinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide