Business Hi-Tech

ZF IT Generation. Start-up-ul KFactory, care digitalizează fabricile, discută o finanţare de 600.000 de euro pentru expansiune. Ce proiecte noi vin pe platforma SeedBlink - urmăriţi joi seară la videoconferinţa Start-up Radar

ZF IT Generation. Start-up-ul KFactory, care...

Autor: Ioana Nita, Alexandra Cepăreanu

25.08.2021, 00:07 504

KFactory, start-up-ul local specializat în automatizarea şi optimizarea proceselor operaţionale din industria producătoare, se află în prezent în discuţii pentru obţinerea unei finanţări de 600.000 de euro, sumă care îi va putea permite să se extindă pe noi pieţe şi să dezvolte în continuare platforma digitală dedicată fabricilor.

„Această a doua rundă de finanţare o să fie dedicată extinderii în pieţele din zona DACH şi în SUA, deci vom scala în alte pieţe decât România. Planul este să închidem runda de investiţii până la sfârşitul anului, iar runda este conturată în jurul sumei de 600.000-650.000 euro“, a declarat în cadrul emisiunii ZF IT Generation Vlad Cazan, cofondator al KFactory.

În cadrul platformei ZF IT Generation, dedicate start-up-urilor tech, va avea loc joi, 26 august, începând cu ora 18,00, şi o nouă ediţie a videoconferinţei Startup Radar. Videoconferinţa realizată în parteneriat cu platforma de equity crowdfunding SeedBlink, aduce în atenţia pasionaţilor start-up-uri de tehnologie aflate în plină expansiune, ce îşi doresc să ridice runde de finanţare în viitorul apropiat pe platforma de investiţii. Invitaţii ediţiei din această săptămână sunt Arta Shehu Zaimi, CEO al Labbox Education, şi Luis Mendes, fondator şi CEO al Meight.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO