Business Hi-Tech

ZF IT Generation. VIDEO. Oportunităţi de investiţii disponibile pe SeedBlink: Global Database, agregator al datelor companiilor publice şi private; Fatster, platformă care revoluţionează pierderea în greutate prin tehnologie; Sigtree - marketplace pentru dezvoltatori imobiliari

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.09.2021, 20:00 89

Global Database, agregator al datelor companiilor publice şi private fondat de doi români în 2015, vrea să obţină o finanţare de 1,4 milioane de euro prin platforma de equity crowdfunding SeedBink, pentru dezvoltarea soluţiei, investiţii în marketing şi pentru a angaja specialişti în vânzări pentru SUA şi Marea Britanie.

Ca parte a demersurilor de extindere a SeedBlink, Global Database este primul startup din Republica Moldova de pe platformă, având sediul în Marea Britanie. Soluţia de business intelligence dezvoltată de Global Database democratizează accesul la cantităţi masive de date şi facilitează luarea de decizii bazate pe informatii.

O altă campanie aflată în derulare pe SeedBlink este Fatster, o platformă online care revoluţionează pierderea în greutate prin tehnologie. Fondatorii, Fabien Keller şi Emanuel Favel, sunt antreprenori în serie, cu 3 exituri în portofoliu, iar obiectivul este să atragă o finanţare în valoare de 560.000 de euro prin platforma SeedBlink.

Cei doi au lansat în vara anului 2020 aplicaţia Fatster, o reţea socială care îşi propune să transforme pierderea în greutate cu ajutorul tehnologiei, care a strâns peste 100.000 utilizatori în doar 12 luni de activitate. Combinaţia ambelor soluţii B2C şi B2B (marketplace) oferă companiei un avantaj competitiv dominant faţă de alte aplicaţii de pe piaţă.

De asemenea, SeedBlink se pregăteşte să lanseze o nouă oportunitate de investiţii pe platforma sa - start-up-ul SigTree Technologies, înfiinţat în 2018, când Vlad Costea împreună cu alţi doi colegi au dezvoltat o platformă care integra mai multe dispozitive IoT pentru case inteligente.

Startup-ul Sigtree Technologies pune la dispoziţia dezvoltatorilor imobiliari o platformă de tip marketplace care aduce la un loc furnizorii de servicii cu locatarii unei comunităţi, profilul ideal al dezvoltatorilor imobiliari pentru care startup-ul poate personaliza platforma fiind reprezentat de jucătorii medii, care au până în 50 de angajaţi şi care construiesc proiecte mixte (rezidenţial şi birouri).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO