Business Hi-Tech

ZF Live. Alex Dascălu, Program Director Founder Institute România: Ideile de business trebuie să fie cu focus global. Scalabilitatea joacă un rol important în succesul unei afaceri

Autor: Cristina Bellu

03.10.2018, 00:05 516
Programul lansat de Founder Institute a creat din 2009, de la lansare, aproximativ 20.000 de joburi la nivel global.

Alex Dascălu, director de proiect în cadrul Founder Institute România, filiala locală a celui mai important program de preaccelerare şi de lansare de start-up-uri din lume, spune că ideile de business acceptate în acest proiect au aplicabilitate globală, scalabilitatea jucând un rol important în succesul unei afaceri.

„Founder Institute este un program care se concentrează în primul rând pe oameni şi apoi pe idei. Toate ideile trebuie să fie cu focus global. Scalabilitatea joacă un rol important în succesul unei afaceri“, a spus Alex Dascălu în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Lansat în 2009 în Statele Unite ale Americii de doi antreprenori de succes, Founder Institute a ajuns să funcţioneze astăzi în peste 185 de oraşe de pe şase continente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO