Business Hi-Tech

ZF Live. Alexandra Faciu, Orange: Unul din doi utilizatori de smartphone va avea o brăţară sau un ceas inteligent în 2017

Autor: Greta Bogdan

27.08.2015, 00:05 596
Orange, primul jucător de pe piaţă care a adus în România gamele de accesorii weara­bles, are 30% din venituri doar din vân­zările de brăţări „inteligente“ Fitbit Flex, a spus Ale­xan­dra Faciu, senior product manager în ca­drul Orange, la emisiunea de business ZF Live.
 
„În doi - trei ani estimăm că unul din doi uti­li­zatori de smartphone va avea la mână un dis­pozitiv «wearable»“, a spus ea. 
 
Fitbit Flex, unul dintre cele mai vândute gadgeturi pentru fitness de pe piaţa locală potrivit retailerilor, le permite utilizatorilor să îşi monitorizeze activitatea de zi – paşii făcuţi, distanţele parcurse, caloriile arse, precum şi durata şi calitatea somnului.
 
„A crescut nevoia oamenilor de a conştien­tiza mişcarea pe care o fac  în fiecare zi. Practic, vor să fie sănătoşi, în formă, iar aceste obiecte îi ajută să îşi monitorizeze acti­vi­ta­tea din fiecare zi. Nu avem de unde să ştim că mâncăm mai mult decât consumăm în fiecare zi şi în acest sens un astfel de dispozitiv este util“, a mai spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO