Business Hi-Tech

ZF Live. Andrei Manea, CloudHero: Am ajuns la 3.000 de utilizatori. Avem clienţi din toată lumea: chinezi, indieni, nemţi, americani, veniţi pe recomandări

Autor: Bianca Dorobanţu

02.12.2016, 00:05 820
CloudHero, platformă de cloud hosting gândită pentru programatorii IT sau companii mici din zona de IT aflate la început de drum care nu au au cunoştinţele tehnice şi infrastructura pentru a-şi administra serverele sau pentru a-şi dezvolta propriile aplicaţii, a ajuns la 3.000 de utilizatori, fiind lansată în urmă cu patru luni. Astfel, CloudHero a ajuns să aibă clienţi din toată lumea, precum ame­ricani, chinezi, indieni sau nemţi, a spus Andrei Manea, cofondator şi CEO al CloudHero, invitat la ZF Live.

El spune că deşi cloud hostingul a devenit o utilitate, este loc încă pentru inovaţie. Competitorii indirecţi ai CloudHero sunt Amazon, Microsoft sau Google.

Companiile care apelează la CloudHero sunt cele înfiinţate de cel mult trei ani, care, după ce utilizează această platformă de hosting, migrează către servicii oferite de Amazon sau Microsoft, în funcţie de obiectivele dorite, mai spune el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO