Business Hi-Tech

ZF Live. Ciprian Susanu, consultant în digital marketing: În următorii cinci-zece ani, toate mediile de promovare vor fi digitalizate, inclusiv TV-ul se va digitaliza complet

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.07.2018, 20:20 273

„Online-ul este mai ieftin, dar nu este aproape gratis, aşa cum s-a  vehiculat multă vreme. Partea bună este că nu mai e nevoie să foloseşti multe resurse la început pentru a avea rezultate.”

Ciprian Susanu, consultant în marketing digital cu o experienţă de peste 13 ani, spune că a observat că la nivel global există două trenduri în ceea ce priveşte dezvoltarea domeniului de marketing digital.

„Unul dintre cele mai importante trenduri este că Google şi Facebook monopolizează tot şi strâng o putere foarte mare în zona de marketing online, iar publisherii (n.red. editorii) sunt cei mai defavorizaţi în această luptă”, spune Ciprian Susanu, consultant în digital marketing, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO