Business Hi-Tech

ZF Live. Cosmin Marinescu, Lummetry.AI: Avem în plan să atragem o finanţare în acest an, la o evaluare a companiei de 5-10 milioane euro

Cosmin Ma­ri­nescu,  Lummetry.AI.

Cosmin Ma­ri­nescu, Lummetry.AI.

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.04.2019, 09:43 592

Segmentul de inteligenţă artificială a generat pentru firmă afaceri de 300.000 de euro în 2018 l Compania are în plan să semneze un parteneriat cu UiPath.

Lummetry.AI, companie digitală ce se ocupă cu automatizarea bazelor de date pentru companii, a înregistrat anul trecut afaceri de 300.000 de euro din segmentul de inteligenţă artificială, iar pentru anul în curs ţinteşte să ajungă la 500.000 de euro, a spus în cadrul emi­siunii de business ZF Live Cosmin Ma­ri­nescu, managing partner, business strategy and development în cadrul Lummetry.AI.

„În 2018, am avut doar din zona de inteligenţă artificială venituri de aproape 300.000 de euro, iar anul acesta ţintim peste o jumătate de milion de euro. Aş spune că este puţin, dar ţinta noas­tră nu sunt aceşti 500.000 de euro. Noi alocăm resurse mai mari pe partea de dezvoltare de produse, pentru că numai cu aceste produse putem să scalăm la nivel naţional, să putem vinde cât mai mult, pentru că o echipă de data scien­ce este foarte greu de găsit şi atunci nu poţi să te extinzi ca echipă şi să faci servicii“, a spus Cosmin Mari­nescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO