ZF Live iCEEfest 2018: Publicitatea online devine tot mai personalizată: clipuri video trimise către categorii de public-ţintă, recompense în cadrul aplicaţiilor mobile şi recomandări bazate pe preferinţele utilizatorilor. Toate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie

18 iun 2018 Autori: Ioana Nita , Răzvan Botea , Adrian Seceleanu

Publisherii trebuie să găsească noi metode de promovare în mediul online, care să nu fie intruzive, ci cât mai aproape de dorinţele şi nevoile consumatorilor.

Tehnologia tot mai avansată din ultimii ani ajută brandurile şi publisherii să găsească noi metode prin care să interacţioneze cu utilizatorii, mai ales în mediul virtual, unde este mult mai uşor să folosească diferite instrumente pentru a personaliza modalităţile de promovare în funcţie de publicul-ţintă şi de nevoile şi dorinţele acestuia.

„Oamenilor nu le plac reclamele, aşa că le-am transformat în recompense. De exemplu dacă ai o aplicaţie care monitorizează cât ai alergat, şi îţi atingi obiectivul propus, în acel moment primeşti o «recompensă» de la Gatorade sau Starbucks. Ideea este cum să folosim brandurile în momentul potrivit“, a declarat în cadrul transmisiunii ZF Live de la iCEEfest 2018, Brian Wong, fondator al KIIP. KIIP este o platformă pentru publicitatea pe mobil care colaborează  cu 10.000 de aplicaţii şi 200 de milioane de consumatori din toată lumea. Printre clienţii KIIP se numără branduri precum Coca-Cola, McDonald’s sau Banca Americii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Live iCEEfest 2018
, Publicitatea online
, clipuri video
, public-tinta
, tehnologii
, publicitate
, video
, videoclip
, consumatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide