Business Hi-Tech

ZF LIVE: În 2013 Google va penaliza şi mai mult site-urile care nu au informaţie relevantă

Autor: Octavian Calei

16.04.2013, 17:08 441

Google va penaliza şi mai mult site-urile care nu au informaţie releventă în 2013, a declarat la ZF LIVE Cosmin Negrescu, director SEO Monitor, o companie de consultanţă pentru optimizarea motoarelor de căutare pe Internet.

Mai multe subiecte din ZF LIVE aici

Negrescu a avertizat deţinătorii de site-uri din România că 2013 va fi anul în care Google va penaliza şi mai mult decât în 2012 site-urile care încearcă să "păcălească" algoritmul de căutare, adică să nu aibă informaţie relevantă dar să manipuleze modul cum structurează informaţia de pe site ca să pară că au informaţie relevantă şi să rankeze mai bine pe google.ro. Deja în 2012 Google a început penalizarea unor astfel de site-uri.

“2012 a fost un an al turbulenţelor. Au apărut pentru prima oară algoritmii care au început să penalizeze site-urile. Credem că în 2013 aceşti algoritmi îşi vor înteţi intensitatea. Este foarte important ca toate acţiunile pe care le facem în direcţia aceasta să fie cu adevărat organice, să nu se ducă într-o zonă de manipulare”, mai spus Negrescu la emisiunea ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO