Business Hi-Tech

ZF Live. Nicoleta Macovei, CEO: Integratorul S&T România: Vom închide anul 2019 cu afaceri de peste 40 mil. euro, după un 2018 dificil cu numai 29 mil. euro

Nicoleta Macovei, CEO al S&T România: Un arhitect de sisteme de IT câştigă între 3.500 şi 6.000 de euro net pe lună

Nicoleta Macovei, CEO al S&T România: Un arhitect de sisteme de IT câştigă între 3.500 şi 6.000 de euro net pe lună

Autor: Miruna Diaconu

09.12.2019, 17:35 304

Sectorul privat a învăţat că dacă faci proiecte IT de tip Big Bang, intră târziu în producţie şi pot fi un eşec, aşa că face proiecte mai mici şi mai multe.

Compania S&T, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, sub­si­diară a grupului austriac cu acelaşi nume, va încheia anul 2019 cu afaceri de peste 40 mil. euro, repre­zen­tând o creştere a rulajului de peste 11 mil. euro.

„România face anul acesta peste 40 de milioane de euro. Anul trecut a fost un an dificil, venit după 2 ani şi jumătate de pierdere şi anul trecut a făcut 29 de milioane de euro. Anul cel mai bun al S&T a fost 70 de milioane de euro acum 5-6 ani. Piaţa totală de integrare pe vremea cât au fost proiecte publice foarte multe era mare şi era ocupată de 5-6-7 integratori mari, în perioada de compresie a pieţei unii au dat faliment, unii au avut probleme cu DNA-ul, vorbim de Asesoft, Teamnet, ei au ieşit din piaţă. Siveco a avut nişte probleme şi s-a restrâns şi acum încearcă să revină. A venit pe piaţă NTT-ul“, a declarat în cadrul emisiunii de business ZF Live Nicoleta Macovei, CEO al S&T.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO