Business Hi-Tech

ZF Live. Paul Apostol, fondatorul Digital Nation: Obiectivul pentru 2019 este să creăm joburi la distanţă pentru IT-işti din provincie. Observăm potenţial mare la participanţii din provincie

Autor: Alexandra Cepăreanu

30.11.2018, 00:06 625

Paul Apostol, fondatorul Digital Nation: Invităm companiile să ofere joburi la distanţă celor din provincie. Vrem să conectăm o companie care are nevoie de un talent la un om dintr-un oraş mediu sau mare care s-a antrenat şi a devenit bun.

Datorită rapidităţii cu care se dezvoltă noile tehnologii, cei care lucrează în domeniul IT trebuie să fie în pas cu toate noutăţile şi trebuie să stea conectaţi, astfel încât să rămână buni, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Paul Apostol, fondator Digital Nation.

Astfel, în 2013, Paul Apostol a înfiinţat Dev Academy, în prezent Digital Nation, prin care îşi propune să dezvolte com­petenţele IT-iştilor români şi să creeze locuri de muncă la distanţă pentru cei din provincie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO