ZF Live. Robert Berza, CEO al Fashion Days: 20% dintre clienţi aduc peste 50% din venituri

6 oct 2017 Autor: Dragoş Dinu

Retailerul online de modă Fashion Days, parte a grupului eMag, obţine peste o jumătate din venituri de la aproximativ 20% dintre clienţi, a declarat Robert Berza, CEO al retailerului online, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Undeva la 20% din clientelă generează peste 50-60% din venituri”, a pus şeful retailerului. Cei mai mulţi clienţi ai retailerului sunt din oraşele medii şi mari, peste 40% fiind din Bucureşti. Media zilnică a companiei este de 5-6 mii de comenzi, iar cei mai mulţi clienţi aleg să cumpere online în special duminica. Cumpărătorii sunt mai activi  dimineaţa şi seara, iar în unele campanii de vânzări unii dintre ei aleg să achiziţioneze chiar şi la miezul nopţii. 

„Azi este o zi care vine după o campanie destul de puternică de patru zile, unde am generat, în România, comenzi de peste un milion de euro, asta în patru zile şi jumătate. Vârfurile acestea sunt influenţate foarte puternic de aplicaţie, avem foarte mult trafic acolo, este un mediu facil de shopping”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Robert Berza
, Fashion Days
, moda
, retailer
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide