Business Hi-Tech

ZF Live: Românii care au lansat platforma getFittter în Statele Unite speră la un exit în cel mult şase ani

Autor: Cristina Bellu, Adrian Seceleanu

26.01.2015, 00:07 383

Compania getFittter, înfiinţată de trei români în SUA şi care a dezvoltat o platformă care le oferă angajaţilor din companii acces la programe personalizate de fitness şi nutriţie, testează produsul în prezent cu câteva sute de oameni din trei companii americane şi are în plan lansarea unei versiuni comerciale în această toamnă.

„În septembrie trebuie să lansăm varianta comercială a platformei, pentru că atunci se reînnoiesc contractele de asigurare“, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Bogdan Preduşcă, unul dintre fondatori şi CEO-ul firmei.

Start-up-ul dezvoltat de românii care deţin firma locală Renovatio IT Solutions – Bogdan Preduşcă, Dan Nică şi Vlad Teodorescu - a pornit la drum cu o aplicaţie pentru echipamente mobile, proiect care a fost ulterior abandonat.

„Ne-am dat seama că ne aflăm pe o piaţă greşită, pe o piaţă foarte fragmentată. Profilul clientului nostru nu era la acea dată unul foarte atractiv pentru investitori.

Ne-am reorientat şi acum ne aflăm pe piaţa de corporate wellness, o piaţă cu totul diferită“, a explicat Preduşcă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO