Business Hi-Tech

ZF Live. Victor Constantinescu, consultant digital: Firmele mari româneşti nu investesc în site-uri şi aplicaţii, nu înţeleg că pierd clienţi din acest motiv

Autor: Alexandra Cepăreanu

24.09.2018, 00:07 606

Victor Constantinescu deţine un pachet minoritar de acţiuni din start-up-ul britanic LoungeUp, evaluat la 50 de milioane de lire sterline.

Companiile mari româneşti nu investesc în site-uri sau în aplicaţii online, în timp ce start-up-urile şi businessurile mici au site-uri care arată şi funcţionează foarte bine, a spus Victor Constantinescu, consultant digital, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

El a spus că, potrivit statisticilor, opt din zece utilizatori părăsesc site-ul sau aplicaţia dacă nu sunt mulţumiţi de produsele sau de ceea ce observă prima dată.

„Primul impact contează enorm, trebuie să ştii dacă vrei să îţi asumi acest risc. Dacă nu îţi asumi, atunci investeşte în user experience, pentru a vedea diferen­ţele. După ce vei face aceste proceduri, rata de retenţie va fi mult mai mare pentru că oamenii nu vor mai părăsi site-ul şi nu vor alege concurenţa“, a spus Victor Constantinescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO