Business Hi-Tech

ZF Live. Vlad Gladin, NextGen Software: Creştem cu 80% anul acesta. Majoritatea clienţilor sunt din străinătate

VLAD GLADIN, cofondator NextGen Software şi product manager CyberQuest: Securitate IT nu înseamnă doar un antivirus, doar un firewall sau să ai o minimă politică de securitate în cadrul organizaţiei. Înseamnă să ai şi  aceste soluţii, dar şi să te uiţi în mod unificat pe ceea ce produc ele pentru a asigura în mod proactiv mediul şi organizaţia.

VLAD GLADIN, cofondator NextGen Software şi product manager CyberQuest: Securitate IT nu înseamnă doar un antivirus, doar un firewall sau să ai o minimă politică de securitate în cadrul organizaţiei. Înseamnă să ai şi aceste soluţii, dar şi să te uiţi în mod unificat pe ceea ce produc ele pentru a asigura în mod proactiv mediul şi organizaţia.

Autor: Ioana Nita, Iulian Tenchiu

25.09.2019, 19:20 364

Compania locală a dezvoltat o platformă complexă de securitate cibernetică numită CyberQuest.

Compania locală NextGen Software, specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru asigurarea securităţii cibernetice unei or­ganizaţii, are în plan să îşi majoreze afa­cerile cu 80% anul acesta, la peste 1,2 mi­lioa­ne lei, în condiţiile în care clienţii-ţintă nu se regăsesc doar pe piaţa din România, ci mai mult pe pieţele din străinătate precum Po­lo­nia, Croaţia, Italia, Moldova sau Hong-Kong. NextGen Software a fost înfiinţată în urmă cu patru ani, până atunci fiind o divizie se­parată în cadrul Q-East Software, com­panie cu afaceri anuale de peste 10 milioane lei.

„Preconizăm o creştere de 80% a venitu­rilor pentru anul acesta. Avem clienţi multinaţionale din ţări precum Polonia, Croaţia, Italia, Moldova şi Hong-Kong din diferite industrii. În următorii ani vom avea însă o abordare mixtă - piaţa locală şi externă. Suntem români şi investiţia este românească, însă în prezent piaţa locală este în curs de maturizare în ceea ce priveşte securitatea cibernetică. Zona enterprise stă bine, însă dacă vorbim de segmentul IMM, foarte multe organizaţii nu înţeleg care este importanţa asigurării securităţii cibernetice pentru businessurile lor“, a declarat în cadrul emisiunii ZF Live Vlad Galdin, cofondator al NextGen Software şi product manager pentru CyberQuest - platforma de securitate cibernetică dezvoltată de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO