Business Hi-Tech

ZF Mobilio ’13: Ce importanţă va avea mobilul în business

ZF Mobilio ’13: Ce importanţă va avea mobilul în...

Autor: Adrian Seceleanu

08.04.2013, 00:08 683

În câţiva ani servicii care în prezent sunt utilizate pe scară largă - precum comanda unui taxi printr-un apel telefonic la un dispecerat la care răspunde un operator uman- ar putea dis­părea din oferta unor companii în contextul exploziei vânzărilor de smartphone-uri şi tablete.

„Dacă vrem să vedem unde vom fi peste cinci ani, trebuie să ne imaginăm că ceea ce fac acum doar o minoritate dintre utilizatori va face atunci toată lumea, toţi utilizatorii de smartphone-uri. Cu toţii vor căuta locaţii de pe telefon, vor comanda un taxi… Oare în cinci ani o companie de taximetre va mai avea un dispecerat cu operatoare ?“, spune Doina Costache, industry manager la Google România şi unul dintre speakerii de la ZF Mobilio ’13. Evenimentul îşi propune să arate cum pot ajuta aplicaţiile mobile la dezvoltarea unui business, în condiţiile apariţiei unor aplicaţii pentru aceste echipamente care schimbă inclusiv modul în care companiile îşi atrag clienţii.

Printre speakerii de la ZF Mobilio ’13, eveniment care va avea loc pe 15 şi 16 aprilie în Bucureşti, se numără Sergiu Biriş - CEO al Trilulilu, Dan Bulucea - şeful Google România, Nir Refuah - General Manager MRM Worldwide România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO