Business Hi-Tech

ZF Mobilio ’16: Preşedintele ANCOM Cătălin Marinescu va prezenta evoluţia pieţei de telefonie mobilă în al doilea semestru din 2015

Cătălin Marinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

Cătălin Marinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

Autor: Adrian Seceleanu

15.05.2016, 14:53 119

Cătălin Marinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - va prezenta luni, începând cu ora 9,30, în cadrul ediţiei cu numărul 5 a conferinţei ZF Mobilio, care are loc la Hotelul Radisson din Bucureşti, cele mai recente date, de la finalul anului 2015, privind evoluţia pieţei de comunicaţii mobile şi va discuta despre impactul gadgeturilor şi aplicaţiilor în industrie.

Informaţiile prezentate de preşedintele ANCOM urmează să arate, printre altele, dacă tendinţa crescătoare a contractelor de abonament pentru serviciile de telefonie mobilă a continuat şi în al doilea semestru al anului trecut şi dacă segmentul de cartele preplătite a continuat să scadă.

De asemenea, datele statistice calculate de ANCOM urmează să arate şi care a fost rata de creştere a serviciilor de internet mobil la nivelul industriei.

Ediţia din acest an a conferinţei ZF Mobilio are drept principal focus evaluarea impactului generat în business de echipamente, tehnologii şi aplicaţii mobile, dar şi a perspectivelor pentru anii următori.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO