Business Hi-Tech

ZF Mobilio, marţi şi miercuri, la Hilton: Cum se pot face bani din aplicaţii pe mobil

ZF Mobilio, marţi şi miercuri, la Hilton: Cum se pot face bani din aplicaţii pe mobil

Autor: Adrian Seceleanu

23.04.2012, 00:03 1157

Dragoş Chivu - Vodafone, Sorin Manea - Samsung şi Petre Jucovschi - Microsoft sunt trei dintre speakerii care vor prezenta marţi şi miercuri, în cadrul evenimentului ZF Mobilio-Apps & Business Forum, www.zf.ro/mobilio, date despre evoluţia până în prezent a consumului de aplicaţii pe telefonul mobil în România, dar şi estimări privind direcţiile în care s-ar putea îndrepta piaţa şi cum pot profita companiile şi dezvoltatorii de aceste tendinţe.

Anul trecut s-au vândut în România 600.000 de smartphone-uri, iar în acest an cifra va urca la un milion de unităţi, mărind astfel oportunităţile pentru dezvoltatorii de soft.

Printre temele abordate la ZF Mobilio-Apps & Business Forum se numără: cum se pot face bani din aplicaţii, evoluţia pieţei de smartphone din România şi rezultatele obţinute de companiile care şi-au lansat deja propriile aplicaţii şi estimări în ce priveşte evoluţia acestui business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO