Business Hi-Tech

Zitec şi-a mărit echipa cu 20% în Semestrul I, la 130 de persoane

Zitec şi-a mărit echipa cu 20% în Semestrul I, la 130...

Autor: Ioana Nita

11.09.2015, 00:00 368

Compania locală Zitec, specializată în dezvoltarea de aplicaţii online, a recrutat 21 de persoane în primele şase luni ale anului, astfel numărul total de angajaţi ajungând la 130, cu 20% mai mult faţă de sfârşitul lui 2014. Principalele domenii în care compania a făcut recrutări au fost dezvoltare software (PHP, Java), asigurarea calităţii software, management de proiect, online marketing, dar şi în zonele de vânzări, financiar, resurse umane.

Zitec face recrutări şi din cadrul studenţilor care urmează programele de internship ale companiei, anul trecut aproape 90% dintre aceştia fiind angajaţi.  Anul acesta, programul de internship a început la 1 iulie.  „La 1 iulie ni s-au alăturat 15 interni, care îşi vor dezvolta competenţele profesionale participând la patru programe de internship în cadrul Zitec: PHP, Quality Assurance, Embedded Software, Online Marketing. La finalul celor trei luni, ne dorim să păstrăm în echipă pe cât mai mulţi dintre ei”, a spus Florentina Greger, director de resurse umane în cadrul Zitec.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 14,4 milioane de lei, în creştere cu 50% faţă de 2013, iar pentru anul acesta ţinta este de a ajunge la peste 20 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO