Business Internaţional

Actorul de teatru şi film Alex Giannini a murit la vârsta de 52 de ani

Actorul de teatru şi film Alex Giannini a murit la...

Autor: Departamentul Life

04.10.2015, 15:16 128

Giannini a decedat cu o oră înainte de debutul spectacolului "Mack & Mabel", programat la Teatrul Regal din Plymouth. Reprezentaţia din acea seară a fost anulată, însă oficialii teatrului au declarat că celelalte spectacole vor urma programul stabilit.

"Ieri, talentatul şi îndrăgitul actor Alex Giannini a murit fulgerător, din cauze naturale. O incredibilă forţă vitală ne-a părăsit", a fost anunţul făcut de purtătorul de cuvânt al lui Alex Giannini, sâmbătă, pe contul său de Twitter.

Actor şi scriitor, Alex Giannini, născut Alexander von Giannini, va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul "Gangsteri de legendă/ Legend", de Brian Helgeland, care va intra în cinematografele româneşti pe 16 octombrie, şi este cunoscut pentru apariţiile în lungmetrajele "Elizabeth: Epoca de Aur/ Elizabeth: The Golden Age" (2007), de Shekhar Kapur, şi "Secretele Gloriei/ Miss Monday" (1998), de Benson Lee.

În ceea ce priveşte teatrul, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii, numele lui Giannini este legat de spectacole celebre, precum "Oh What a Lovely War" şi "Batman Live".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO