Business Internaţional

Aleksei Navalnîi pune stop grevei foamei. Disidentul rus a decis să înceteze din cauza deteriorării stării sale de sănătate

Aleksei Navalnîi pune stop grevei foamei. Disidentul rus...

Autor: Mihai Draghici

23.04.2021, 15:38 108

Disidentul rus Aleksei Navalnîi, aflat în detenţie, a anunţat, vineri, că a decis să înceteze greva foamei, după 24 de zile, în contextul deteriorării stării de sănătate, informează agenţia Associated Press.

Conform unui mesaj postat pe contul de Instagram, Aleksei Navalnîi a iniţiat procesul "ieşirii din greva foamei", în contextul în care autorităţile ruse au permis consultarea sa de către medici din afara închisorii, ceea ce reprezintă un "progres major".

"Datorită susţinerii uriaşe a oamenilor din ţară şi din întreaga lume, am obţinut un progres major. În urmă cu două luni, solicitările mele privind asistenţă medicală erau ignorate. Nu am primit medicamente. Datorită dumneavoastră, acum am fost examinat de două ori de o comisie de medici civili", a declarat Aleksei Navalnîi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO