Business Internaţional

Alertă falsă cu bombă la Palatul Naţional din Chişinău în timpul Congresului Sfatului Ţării doi

Alertă falsă cu bombă la Palatul Naţional din...

Autor: Roxana Maciuca

27.03.2016, 14:19 713

„La ora 10:00, un bărbat necunoscut a sunat la numărul 902 şi a anunţat că Palatul Naţional este minat. La faţa locului, s-a deplasat grupa operativă însoţită de genişti şi pompieri unde au fost efectuate verificări. În cele din urmă, s-a stabilit că alarma a fost falsă. Poliţia a solicitat în repetate rânduri ca delegaţii să părăsească Palatul Naţional, însă aceştea au refuzat”, a menţionat Adrian Jovmir, ofiţer de presă al poliţiei din Chişinău, citat de unimedia.info.

Duminică, a fost constituit Sfatul Ţării doi, o platformă reprezentativă a tuturor organizaţiilor unioniste din Republica Moldova. Sfatul Ţării doi va fi constituit din 101 membri, care vor avea scopul de a crea strategii de reunire a Republicii Moldova cu România.

Constituirea acestui organ colectiv are loc într-o zi simbolică, în care se împlinesc 98 de ani de la vota­rea de către Sfa­tul Ţării a uni­rii Basa­ra­biei cu Româ­nia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO