Business Internaţional

ALERTĂ pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris: pasagerii unui avion, evacuaţi de urgenţă

ALERTĂ pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris:...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

17.09.2017, 11:52 2641

UPDATE Pasagerii unui avion care urma să decoleze spre Londra au fost evacuaţi din motive de securitate la aeroportul Charles de Gaulle din Paris, însă aleta s-a dovedit a fi una falsă, potrivit autorităţilor.

Poliţia a anunţat că alerta de securitate care a vizat aeronava companiei British Airways a fost una falsă, potrivit agenţiei Reuters.

Agenţii de poliţie au cercetat avionul şi nu au găsit nimic suspect.

Pasagerii unui avion care urma să decoleze spre Londra au fost evacuaţi din motive de securitate la aeroportul Charles de Gaulle din Paris, a anunţat compania, informează site-ul publicaţiei The Independent.

Aeronava companiei British Airways urma să decoleze, duminică dimineaţa, la ora local 7.25 (ora României, 8.25), însă cu scurt timp înainte de plecare, pasagerii au fost informaţi în legătură cu o "ameninţare directă" în legătură cu acest zbor.

"Siguranţa şi securitatea clienţilor noştri şi a echipajului de zbor este prioritatea noastră principlă", a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, care a precizat că autorităţile efectuează controale de securitate suplimentare în acest caz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO