Business Internaţional

Volkswagen măreşte discounturile în urma scandalului emisiilor toxice

Volkswagen măreşte discounturile în urma scandalului...

Autor: CătăIina Apostoiu

18.04.2016, 00:00 47620

Producătorul german Volkswagen oferă discounturi mai mari pe piaţa locală în încercarea de a recâştiga clienţi după scandalul manipulării testelor de emisii toxice, relatează Reuters. Potrivit revistei germane Automobilwoche, Volkswagen încearcă să impulsioneze comerţul cu autovehicule uzate crescând discounturile până la 1.681 euro în lunile aprilie şi mai pentru a câştiga clienţi de la alţi producă­tori auto.

Cum arată insula celor 20.000 de morminte, unul dintre cele mai ”sfinte” locuri din istorie. Galerie FOTO

Un purtător de cuvânt al Volkswagen a declarat că promoţiile actuale din Germania se situează la aproximativ acelaşi nivel cu cel al companiilor rivale. Dincolo de acest lucru, discoun­turile reprezintă măsuri obişnuite care-i permit companiei să reacţioneze într-un mod flexibil la oferte comparabile lansate de companii rivale. Revista germană citează o scrisoare semnată de Thomas Zahn, director de vânzări şi marketing pentru autoturisme, scrisoare adresată dealerilor, în care acesta recunoaşte că VW nu a recâştigat încrederea clienţilor pe cât de rapid se aştepta.

Imagini incredibile cu viaţa copiilor bogaţi din Dubai. Galerie FOTO

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Galerie FOTO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO