Business Internaţional

Apple a identificat probleme la iPhone X si MacBook Pro, reparaţii gratuite

Apple a identificat probleme la iPhone X si MacBook Pro,...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

11.11.2018, 10:27 313

Apple a anunţat că a identificat unele probleme care afectează o parte din telefoanele iPhone X si laptopurile MacBook Pro, precizând că le va repara gratuit, informează Reuters.

Aceasta este cel mai recent anunţ dintr-o serie de probleme de calitate din ultimul an, apărute chiar dacă firma a scumpit consistent produsele sale. Varianta de top a IPhone costă 1.449 dolari, iar cel mai bun iPad este 1.899 dolari.

Apple a precizat că ecranul iPhone X putea avea probleme la atingere din cauza unei componente defecte, care va fi înlocuită gratuit. Compania a spus că defecţiunea afectează numai iPhone X original, care a fost înlocuit de iPhone XS şi XR în această toamnă.

Ecranele de pe telefoanele afectate pot să nu răspundă corect la atingere, sau ar putea reacţiona fără a fi atinse. În cazul MacBook Pro de 13 inchi problema este la unitatea de stocare. Doar un număr limitat de unităţi SSD de 128 GB şi 256 GB din MacBook Pro vândute între iunie 2017 şi iunie 2018 au fost afectate.

Anul trecut, Apple a derulat un program de înlocuire a bateriilor, după ce un update software care ar fi trebuit să ajute buna funcţionare a bateriilor mai vechi a redus performaţa dispozitivelor. În vară compania a înlocuit tastaturile unor modele MacBook şi MacBook Pro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO