Business Internaţional

Apple surprinde din nou. De această dată negativ: Gigantul american renunţă să producă dispozitivul de încărcare wireless AirPower, la 18 luni după ce l-a anunţat

Apple surprinde din nou. De această dată negativ:...

Autor: Alina Botezatu , Mediafax

30.03.2019, 10:46 539

Apple a anunţat, vineri seara, că renunţă la producerea încărcătorului wireless AirPower, pe care l-a prezentat pentru prima dată acum 18 luni, în septembrie 2017, o micşare neobişnuită din partea unuia dintre cei mai mari producători globali de dispozitive electronice, informează Reuters şi BBC.

Dispozitivul era proiectat să încarce, în acelaşi timp, trei dispozitive, exemplul prezentat de obicei fiind un iPhone, Apple Watch şi căştile AirPods.

Într-o declaraţie, reprezentanţii Apple au motivat că renunţă la dispozitiv, deoarece AirPower „nu va atinge niciodată standardele noastre înalte”, dar nu a dat alte detalii. În schimb, reprezentanţii companiei au susţinut că nu vor renunţa la dezvoltarea tehnologiei wireless.

Anunţul a surprins piaţa, Apple fiind recunoscută pentru faptul că pune în vânzare toate produsele pe care le prezintă detaliat în cadrul unor evenimente spectaculoase.

Principalii concurenţi ai Apple, Samsung şi Huawei, au deja la vânzare dispozitive asemănătoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO