Business Internaţional

Argentina a preluat conducerea cu golul lui Messi şi e virtual Campioană Mondială - 2

Argentina a preluat conducerea cu golul lui Messi şi e...

Autor: Rafael Hekman

18.12.2022, 19:36 86

Argentina a marcat golul cu numărul 3 în finala Campionatului Mondial de fotbal şi Argentina conduce cu 3-2, după reuşita lui Messi din minutul 109.

Se joacă prudent în primele minute ale prelungirilor. Argentina ajunge prima în careul advers, în minutul 97 dar nu produce pericol.

Minutul 100. Fază fixă pentru Franţa. Corner mai scurt. Argentina rezistă greu şi scoate în corner., care rămâne fără rezultat.

Scaloni mai face două schimbări. Intră Paredez şi Lautaro Martinez, în locul lui De Paul şi Alvarez.

Alvarez ajunge în careu, în minutul 113, dar şutul său e imprecis.

Ultimul minut al primei reprize de prelungiri îi găseşte pe argentinieni în careu, de unde Lautaro Martinez şutează în blocaj din careu. Mingea ajunge la Montiel, care şutează la rândul lui spre poartă, Varane respingând cu capul.

Înainte de pauza dintre reprizele de prelungiri, Lautaro Martinez iroseşte o ocazie incredibilă, şutând defectuos singur cu Lloris.

Imediat după reluare, Argentina pare mai proaspătă şi lansează o cominaţie în faţa careului francez. Mingea e şutată de Lautaro Martinez, respingerea lui Lloris ricoşând la Messi, care e la locul potrivit pentru a marca şi a-l egala pe Mbappe în topul golgheterilor, cu 7 goluri fiecare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO