Business Internaţional

Băncile şi-au spus cuvântul. Julian Assange: WikiLeaks, confruntat cu dificultăţi financiare, nu va putea supravieţui

Autor: Mediafax

11.01.2011, 10:28 14

Site-ul WikiLeaks, confruntat cu dificultăţi financiare, "nu vaputea să supravieţuiască direcţiei în care se îndreaptă lucrurile",a declarat, marţi, într-un interviu pentru postul de radio Europe1, fondatorul său, Julian Assange, citat de AFP.

"Nu vom putea supravieţui direcţiei în care se îndreaptălucrurile", a spus el. Fondatorul site-ului care a dezvăluitinformaţii secrete atât despre războiul din Irak cât şi desprecomunicaţiile diplomaţiei americane s-a exprimat în engleză şideclaraţiile sale au fost traduse în franceză.

"Banii donatorilor ajung cu greu la noi, pentru că toateconturile noastre sunt blocate. Estimez că pierdem 500.000 de europe săptămână", a adăugat el. Dar "vom încerca să ripostăm", a spusel.

Assange, care este consemnat la domiciliu la Londra, a declaratluni presei elveţiene că site-ul său pierde peste 480.000 de europe săptămână, de la începerea difuzării de note diplomatice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO