Business Internaţional

Blocul în care un loc de parcare costă 1 milion de dolari. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată blocul în care un loc de parcare costă 1 milion de dolari. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată blocul în care un loc de parcare costă 1 milion de dolari. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

13.09.2014, 12:23 885

Un imobil rezidenţial din cartierul newyorkez Soho are scoase la vânzare 10 locuri de parcare aflate subteran la un preţ de un milion de dolari fiecare, scrie The New York Times.
 

Chiar şi pentru Manhattan, preţul este unul foarte mare. Potrivit New York Times, locurile de parcare rezidenţiale din zonă au un preţ mediu de 136.052 dolari sau aproximativ o optime din costul locurilor de pe Crosby Street 42.
Apartamentele din clădire sunt scoase la vânzare pentru sume cuprinse între 8,7 milioane de dolari şi 25 milioane de dolari.

"Ne axăm pe stabilirea preţului de referinţă", spune Shaun Osher, fondatorul şi directorul executiv al firmei de brokeraj care se ocupă de vânzări şi marketing pentru clădirea situată pe strada Crosby la numărul 42 . "În imobiliare, locaţia defineşte valoarea şi locurile de parcare nu sunt o excepţie de la această regulă.", mai spune el.


Potrivit New York Times, locuitorii ar plăti  între 50.000 de dolari şi 66.666 dolari pe metru pătrat pentru locurile de parcare, în comparaţie cu aproximativ 31.500 dolari pe metru pătrat pentru un apartament.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO