Business Internaţional

"Blocul plutitor". Cum arată The World, vasul de croazieră în care pasagerii sunt proprietari ai cabinelor în care călătoresc. Galerie FOTO

The World

The World

Autor: Ştefan Stan

25.01.2015, 10:25 2794

The World, cea mai mare navă rezidenţială de pe planetă, oferă locuitorilor încă de la lansarea din 2002 câte o privelişte nouă la fiecare câteva zile, navigând continuu prin cele mai frumoase porturi ale planetei, scrie aboardtheworld.com, site-ul dedicat vasului de lux.  

Vasul The World, cu o lungime de aproape 200 de metri, oferă rezidenţilor săi atât privilegiile unei case de lux, cât şi cele ale unui Iaht privat, care permite traversarea Globului şi schimbarea peisajului la fiecare 2-3 zile.

Vasul de lux adăposteşte 165 de locuinţe individuale. Împreună, rezidenţii deţin practic nava, ceea ce înseamnă că experienţa de la bordul vasului de lux depăşeşte standardele de lux ale unei simple croaziere.

De asemenea, rezidenţii hotărăsc împreună itinerariul navei. Pe lângă excursiile în jurul lumii, în fiecare an se aduc pe vas experţi din diferite domenii – scufundări, degustări de vin, geologi etc – pentru a învăţa rezidenţii despre diferitele culturi din locurile vizitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO