Business Internaţional

Bonurile câştigătoare la Loteria fiscală. Vedeţi dacă vă aflaţi printre norocoşi

Bonurile câştigătoare la Loteria fiscală. Vedeţi...

Autor: Emil Popescu

19.10.2015, 10:00 4060

Bonurile în valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au ieşit câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători.

Extragerea a vizat bonurile emise în luna septembrie.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO