Business Internaţional

Boris Johnson a fost externat şi va continua recuperarea la domiciliu

Boris Johnson a fost externat şi va continua recuperarea...

Autor: Mihai Draghici

12.04.2020, 16:16 64

Premierul britanic, Boris Johnson, a fost externat duminică, dar nu îşi va relua deocamdată activitatea întrucât contiună recuperarea pentru a se vindeca de coronavirus, anunţă Guvernul Marii Britanii.

Premierul va continua recuperarea în Chequers, reşedinţa oficială din regiunea Buckinghamshire, după ce a petrecut aproape o săptămână în Spitalul "St Thomas" din Londra.

"Premierul a fost externat şi continuă recuperarea în reşedinţa din Chequers. Pe baza recomandărilor echipei medicale, premierul nu va reveni imediat la lucru. Le mulţumeşte tuturor celor de la Spitalul St Thomas penru îngrijirile excelente. Toate gândurile sale se îndreaptă spre cei afectaţi de această boală", a comunicat Downing Street, conform postului Sky News.

Boris Johnson a vorbit despre îngrijirile "exemplare" de care a beneficiat, spunând că le datorează "viaţa" medicilor şi asistenţilor medicali.

Boris Johnson face "progrese" pentru a-se vindeca de boala Covid-19, anunţase sâmbătă Guvernul de la Londra. Premierul fusese mutat joi seară de la secţia de terapie intensivă într-un salon normal.

Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, fusese transferat luni seară la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat în urmă cu o săptămână, din raţiuni de precauţie, în Spitalul "St Thomas" din Londra, având "simptome persistente".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO