Business Internaţional

Boris Johnson a trimis o scrisoare de încurajare fiecăreia dintre cele 30 milioane de locuinţe

Boris Johnson a trimis o scrisoare de încurajare...

Autor: Ştefan Ionescu

29.03.2020, 12:39 118

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a trimis o scrisoare de încurajare fiecăreia dintre cele 30 de milioane de locuinţe ale ţării. „Guvernul va face orice e nevoie ca să te ajute să te descurci şi să ai mâncare să pui pe masă”, a fost mesajul lui Johnson.

În Marea Britanie, premierul Boris Johnson a decis să trimită o scrisoare la fiecare locuinţă a Regatului Unit în care detaliază măsurile pe care le-a luat şi furnizează informaţii medicale şi privitoare la părăsitul locuinţei.

„Este important să fiu sincer cu tine - ştim că lucrurile se vor înrăutăţi înainte să se îmbunătăţească. Dar facem pregătirile necesare şi cu cât respectăm mai mult regulile, cu atât vom pierde mai puţine vieţi şi cu atât mai repede viaţa poate reveni la normal”, le-a transmis Johnson britanicilor.,

„Guvernul va face orice e nevoie ca să te ajute să te descurci şi să ai mâncare să pui pe masă”, a adăugat premierul britanic.

30 de milioane de scrisori au fost trimise de Guvern, la un cost de 5,8 milioane de lire sterline.

Peste 17.000 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Marea Britanie, acolo unde boala a ucis 1019 oameni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO