Business Internaţional

BREAKING. Tensiunile ating cote înalte: Donald Trump ameninţă că va distruge mai multe zone din Iran în cazul unui război cu Statele Unite

BREAKING. Tensiunile ating cote înalte: Donald Trump...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

25.06.2019, 18:41 1384

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la propunerile sale de negocieri, avertizând că zone din Iran vor fi distruse în cazul unui eventual război.

"Acest minunat popor iranian suferă, şi fără niciun motiv. Conducerea Iranului consumă toţi banii pentru terorism, foarte puţini pentru altceva. Statele Unite nu uită că Iranul a folosit dispozitive explozive artizanale şi proiectile cu penetrare puternică (bombe), care au ucis 2.000 de americani şi au rănit mulţi alţii", a declarat Donald Trump marţi prin Twitter.

"Comunicatul foarte ignorant şi foarte ofensator transmis astăzi de Iran arată doar că ei nu înţeleg realitatea. Orice atac al Iranului asupra oricărui obiectiv american va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală. Nu mai este vorba de stilul John Kerry şi Barack Obama!", a adăugat Donald Trump, referindu-se la fostul secretar de Stat şi fostul preşedinte al SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO