Business Internaţional

Britanicii care s-au alăturat reţelei Stat Islamic ar trebui vânaţi şi ucişi-oficial de la Londra

Britanicii care s-au alăturat reţelei Stat Islamic ar...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

07.12.2017, 10:43 133

Williamson a declarat că britanicii care au plecat în Siria şi Irak pentru a lupta în rândurile militanţilor Stat Islamic urau ceea ce reprezintă Marea Britanie, astfel că cei aproximativ 270 de cetăţeni britanici care se crede că luptă în continuare alături de Stat Islamic în Siria şi Irak ar putea fi vizaţi de raiduri aeriene.

"Destul de simplu, perspectiva mea este că un terorist mort nu poate cauza vreun rău Marii Britanii", a declarat Williamson într-un interviu pentru cotidianul Daily Mail.

"Ar trebui să facem tot ce putem pentru a distruge şi elimina acestă ameninţare", a completat oficialul, adăugând că este de părere că cetăţenii britanici care s-au alăturat reţelei Stat Islamic nu ar trebuie să fie niciodată primiţi înapoi în Marea Britanie.

Williamson, în vârstă de 41 de ani, a preluat funcţia de ministru al Apărării în urma cu mai puţin de o lună, înlocuindu-l pe Michael Fallon după ce acesta a demisionat în urma unui scandal de hărţuire sexuală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO