Business Internaţional

Bucureştiul intră pe lista destinaţiilor de evenimente muzicale, prin organizarea primului festival de muzică electronică de mare amploare în vara lui 2020. Ce artişti au confirmat până în prezent

Bucureştiul intră pe lista destinaţiilor de evenimente...

Autor: Andra Stroe

08.12.2019, 09:05 2280

ALDA şi Insomniac, doi dintre liderii mondiali ai scenei electronic dance music, anunţă lansarea SAGA Festival, primul festival de muzică electronică de mare amploare din Bucureşti şi primii artişti confirmaţi: Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello şi Meduza. Un număr limitat de abonamente pentru cele 3 zile de festival sunt deja disponibile la preţul special de numai 99 lei/ buc. + taxe (21 €) pe platforma Bilete.ro şi în reţeaua naţională Bilete.ro. Evenimentul va fi organizat pe 5-7 iunie 2020, cu o serie de peste 150 de artişti, cinci scene care vor găzdui show-uri din mai multe genuri muzicale, susţinute de-a lungul a trei zile de concerte susţinute în parcul Izvor.

Evenimentul este organizat de două dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial: ALDA şi Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission. Cei doi jucători internaţionali şi-au unit forţele anul trecut pentru a continua să lanseze şi să dezvolte proiecte de succes, completând palmaresul unor evenimente internaţionale precum AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) şi EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival internaţional dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 de ani de activitate, fiind cunoscut pe piaţa din România pentru cele peste 120 de evenimente de muzică electronică şi nu numai – marca The Mission.

Intrarea SAGA Festival pe scena festivalurilor din Europa de Sud-Est reprezintă un moment important pentru pasionaţii de evenimente şi de concerte live din Bucureşti, care se vor putea bucura de primul festival de muzică electronică de mare amploare din Capitală.

Citiţi continuarea AICI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO