Business Internaţional

Business MAGAZIN. „Răzbunarea” turiştilor se întâmplă în 2023. Cum arată lista celor mai vânate destinaţii de vacanţă din acest an pe care milioane de oameni le vor lua cu asalt

Business MAGAZIN. „Răzbunarea” turiştilor se...

Autor: Iulian Tenchiu

05.01.2023, 14:05 2597

Inflaţia, recesiunea, războiaele sau tensiunile de la locul de muncă nu pot opri dorinţa oamenilor de călători şi a vedea locuri şi lucruri noi. Regula se aplică şi în 2023, când după doi ani de pandemie, turismul este aşteptat să explodeze şi să revină la nivelul anterior COVID-19, scrie Bloomberg.

Prognozele arată că cheltuielile la nivel global destinate călătoriilor vor atinge 1,1 trilioane de dolari şi chiar ar putea depăşi pragul din 2019, mai ales după ce China a eliminat politicile anti-COVID, iar turiştii sunt mai nerăbdători ca niciodată să vadă lumea.

Restaurantele din toată lumea se grăbesc să prindă acest val uriaş de turişti, impreună cu staţiunile mici şi mari care se pregătesc de deschidere şi pentru un număr record de clienţi.

Mai jos puteţi regăsi o listă cu 5 destinaţii turistice, care pot oferi orice, de la aventură, relaxare, viaţă de noapte sau pur şi simplu puţină linişte, pe care le puteţi vizita în 2023.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO