Business Internaţional

Ca să aveţi succes trebuie să faceţi un singur lucru, potrivit lui Steve Jobs. Chiar şi un copil de 12 ani poate face asta

Ca să aveţi succes trebuie să faceţi un singur lucru,...

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

23.11.2019, 11:59 1697

Steve Jobs spune că există o singură diferenţă între oamenii de succes şi visători.

Recent, s-au împlinit opt ani de la moartea lui Steve Jobs, fondatorul Apple - lecţiile sale de business dăinuiesc însă peste timp.

Într-un material video mai vechi, Jobs spune o poveste din care reiese una dintre calităţile oamenilor de succes, potrivit inc.com.

„L-am sunat pe Bill Hewlett (cofondatorul Hewlett-Packard) atunci când aveam 12 ani. <Bună, sunt Steve Jobs. Am 12 ani. Sunt elev. Vreau să construiesc un contor de frecvenţă şi mă întrebam dacă aveţi câteva piese de care v-aţi putea lipsi pe care să le folosesc.> A râs, mi-a oferit piesele pe care le cerusem, dar şi un job în vara aceea la Hewlett-Packard...iar eu eram în Rai.”

Aţi observat cheia succesului?

Jobs vorbeşte despre aceasta în materialul video:

„Majoritatea oamenilor nu ridică niciodată telefonul să sune. Majoritatea oamenilor nu întreabă niciodată, iar asta îi diferenţiază pe oamenii care fac lucruri de cei care doar visează la acestea.”

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO