Business Internaţional

Campionul UFC Conor McGregor a scăpat „la sprânceană” de o condamnare la închisoare, după ce a făcut prăpăd la o gală din luna aprilie. Ce pedeapsă a primit în schimb

Campionul UFC Conor McGregor a scăpat „la...

Autor: Alex Ciutacu

26.07.2018, 20:44 622

Luptătorul UFC Conor McGregor a pledat vinovat pentru conduită deficitară în cadrul unei înţelegeri cu procurorii care l-a scăpat de ani grei de închisoare, potrivit BBC.

McGregor s-a confruntat cu mai multe acuzaţii după o altercaţie în luna aprilie cu alţi luptători.

Într-o declaraţie dată în faţa unui tribunal din New York, luptătorul de 30 de ani le-a mulţumit judecătorului şi procurorilor „pentru că i-au permis să meargă mai departe”.

Acesta va trebui totuşi să execute cinci zile de muncă în folosul comunităţii şi, în schimb, va scăpa de acuzaţii.

McGregor s-a confruntat cu 12 capete de acuzare legate de incidentul ce a avut loc în data de 5 aprilie în Barclays Center din Brooklyn.

Printre acuzaţiile cu care s-a confruntat acesta se numără  asaltul şi comportamentul distructiv.

Pentru cea mai gravă acuzaţie, McGregor ar fi putut primi şapte ani de închisoare.

„Vreau să spun că îi sunt recunoscător procurorului şi judecătorului pentru că mi-au permis să merg mai departe. Vreau să le spun prietenilor, familiei şi fanilor: vă mulţumesc pentru susţinere.”, a fost singura declaraţie a lui Conor McGregor după încheierea procesului.

Fani lui McGregor s-au adunat în faţa tribunalului cu pancarte prin care îşi susţineau „campionul”.

În luna aprilie McGregor a fost filmat când a aruncat un şasiu metalic în geamul unui autobuz parcat lângă centrul Barclay s.

Drept condiţie pentru înţelegerea încheiată, McGregor s-a angajat să plătească în totalitate daunele provocate companiei care deţinea autobuzul – pe care acesta le-a plătit deja.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO