Business Internaţional

Care este singurul oraş din România nominalizat drept cea mai bună destinaţie europeană turistică în anul 2022

Care este singurul oraş din România nominalizat drept...

Autor: Cosmin Pirv

12.02.2022, 07:31 904

Oradea este singurul oraş din România nominalizat la cea mai bună destinaţie europeană turistică în anul 2022.

EuropeanBestDestinations.com, cel mai vizitat site dedicat turismului din Europa, în parteneriat cu reţeaua EDEN a Comisiei Europene, a lansat cea de-a 13-a competiţie privind „Cele mai bune destinaţii europene turistice în 2022”.

Au fost selectate 20 de destinaţii pe baza ofertei culturale, turistice şi a dezvoltării durabile. Anul acesta, printre nominalizări se găseşte un singur oraş din România: Oradea.

„Suntem onoraţi şi bucuroşi să fim nominalizaţi în rândul celor mai bune destinaţii europene turistice în anul 2022. Prin această nominalizare suntem încrezători că Oradea se va bucura de şi mai mulţi turişti care să îi descopere bijuteriile arhitecturale şi istorice. Vizitatorii vor găsi aici un oraş primitor, proaspăt şi plin de viaţă. Vă aşteptăm să vizitaţi Oradea şi promitem că avem toate ingredientele pentru o experienţă de neuitat în capitala Art Nouveau a României!” menţionează Alina Toie, director general Visit Oradea.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO