Business Internaţional

Câştigurile lui Cristiano Ronaldo pe Instagram fac istorie

Câştigurile lui Cristiano Ronaldo pe Instagram fac istorie

Autor: Rafael Hekman

13.02.2022, 16:45 144

Instagram este o sursă majoră de venituri pentru starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, care a stabilit un nou record, devenind cel mai urmărit influencer de pe platformă. 

Cristiano Ronaldo a doborât multe recorduri în fotbal, de-a lungul carierei sale îndelungate şi laborioase, dar are o influenţă majoră şi în afara terenului şi este lider şi pe Instagram.

În vârstă de 37 de ani, este acum cea mai urmărită persoană de pe întreaga platformă, întrucât a depăşit 400 de milioane de urmăritori, după o creştere rapidă de la revenirea sa la Manchester United.

Ronaldo a adunat o bază masivă de fani de-a lungul carierei sale, dar de când a revenit la United, în această vară, numărul de urmăritori a crescut cu 163 de milioane, depăşind-o pe vedeta din Keeping Up with the Kardashians, Kylie Jenner.

Cu o astfel de expunere vin şi banii, deoarece este, în mod natural, una dintre cele mai bune căi de publicitate, iar Ronaldo face o avere numai din Instagram, înainte de a lua în considerare oricare dintre celelalte surse de venit ale sale.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO