Business Internaţional

Cât costă o campanie electorală: Bernie Sanders este candidatul american democrat cel mai bine finanţat până acum în 2019, cu 18 milioane dolari

Cât costă o campanie electorală: Bernie Sanders este...

Autor: Alex Ciutacu

13.04.2019, 00:02 683

UPDATE. Iulie 2019 - Potrivit celor mai recente informaţii citate de Business Insider, Bernie Sanders a mai strâns încă 18 milioane de dolari în al doilea trimestru din 2019, şi-a mai transferat 6 milioane de dolari din contul de Senat şi are 27,3 milioane de dolari în cash. 

Echipa de campanie a lui Bernie Sanders a anunţat că potenţialul candidat al Democraţilor pentru prezidenţiale a strâns 18 milioane de dolari în primul trimestru din 2019, prin 900.000 de donaţii, ceea ce îl pune pe senatorul din Vermont pe primul loc, potrivit MarketWatch.

Candidaţii au timp până pe data de 15 aprilie pentru a-şi anunţa bugetele de campanii, însă atât Senatorul Kamala Haris cât şi Pete Buttgieg, primarul din South Bend, Indiana, au raportat deja sumele.

Citeşte continuarea articolului pe www.businessmagazin.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO