Business Internaţional

Cât de bine ne amintim 2016? Retrospectiva faptelor esenţiale. De la Brexit, la Donald Trump şi Pokemon

Cât de bine ne amintim 2016? Retrospectiva faptelor...

Autor: Monica Stoica

11.12.2016, 14:09 139

Quizz-ul curpinde câteva întrebări fundamentale. Pentru oamenii ancoraţi în realitatea lui 2016. Care dintre aceste cupluri de la Hollywood a înaintat divorţul în acest an? Variantele de răspuns sunt: Halle Berry şi Olivier Martinez, Ben Affleck şi Jennifer Garner, Brad Pitt şi Angelina Jolie sau Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

Următoarea întrebare este cine a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal în acest an? Sau alta: Ce hashtag viral s-a răspândit pe Twitter după ce Kim Kardashian difuzat o conversaţie telefonică între Taylor Swift şi Kanye West cu privire la piesa rapperului, cu titlul "Famous"? Ce bărbat a fost încununat de revista People drept "cel mai sexy bărbat al anului", în acest an?

În ianurie 2016 a murit un megastar pop. Cine?

Pe 23 iunie, Marea Britanie a votat. Ce?

Care-i titlul ultimului album semnat Lady Gaga? Cine-i "Persoana Anului" potrivit editorilor revistei Time?

Ce joc a stârnit oamenii din lumea largă să caute pe străzi, pe display-ul telefoanelor, monstruleţi virtuali?

Fă-ţi testul aici şi află ce ştii şi ce nu ştii despre showbiz, politică şi alte fapte cruciale: https://www.buzzfeed.com/billylorusso/how-well-do-you-remember-2016-l73d?utm_term=.axPlAQxMX#.xxkLyqXQm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO