Business Internaţional

Ce fac soţii Obama în timpul liber: Prânz în compania lui Bono, solistul trupei U2

Ce fac soţii Obama în timpul liber: Prânz în compania...

Autor: Life Rovat

11.03.2017, 16:49 1536

Cei trei au luat prânzul la subsolul restaurantului, pentru a avea mai multă intimitate.

"Toţi cei aflaţi în restaurant s-au ridicat şi i-au aplaudat ovaţionându-i la plecare", a declarat o sursă martoră la acest episod. "Barack Obama le-a făcut cu mâna tuturor".

Nu este pentru prima oară când Bono iese să ia masa cu soţii Obama - solistul de la U2 a mai mâncat alături de aceştia, acasă, în Irlanda, în 2013, în timpul summitului G8, care a avut loc la hotelul Lough Erne Resort din Fermanagh, Irlanda de Nord.

Muzicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul cuplu prezidenţial al SUA după respectivul dineu, care a avut loc la un pub din oraşul irlandez Dalkey, unde trăieşte Bono şi familia sa.

“Nu au avut loc discuţii politice; am fost doar două familii împreună”, a spus Bono despre acel prânz, el fiind însoţit de soţia sa, Ali Hewson, şi de cei patru copii, în timp ce soţii Obama au fost însoţiţi de fiicele lor, Malia şi Sasha.

"Sunt o familie minunată - ne-am mai întâlnit şi cu alte ocazii", a spus Bono.

Bono s-a mai întâlnit şi cu un alt lider politic luna trecută, la Conferinţa de Securitate din Munchen, unde activitul HIV/ SIDA a discutat cu vicepreşedintele Mike Pence despre boală şi i-a mulţumit pentru eforturile depuse în a sensibiliza publicul cu privire la această afecţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO