Business Internaţional

Cea mai ascultată piesă din toate timpurile a fost ŞTEARSĂ de pe YouTube de hackeri. Ce s-a ales de Despacito

Cea mai ascultată piesă din toate timpurile a fost...

Autor: Alex Ciutacu

10.04.2018, 17:15 1947

Videoclipul melodiei „Despacito”, interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a fost şters de pe platforma YouTube în cadrul unui atac cibernetic, potrivit The Independent.

La doar cinci zile după ce a fost anunţat faptul că videoclipul a devenit primul din istoria platformei care a atins pragul de 5 miliarde de vizualizări, acesta a fost eliminat.

Fanii care au încercat să caute melodia în cadrul platformei, au fost întâmpinaţi de imaginea de mai jos care înfăţişează mai multe persoane mascate care îndreaptă armele spre cameră. Atunci când încerci să selectezi opţiunea „Play”, platforma te anunţă că videoclipul nu este disponibil.

Zeci de artişti au fost afectaţi, printre care Shakira, Selena Gomez, Taylor Swift sau Drake. Toate videoclipurile afectate erau publicate de canalul Vevo.

Hackerii, care se autointitulează Prosox şi Kuroish, au scris „Eliberaţi Palestina” sub fiecare  dintre videoclipurile afectate.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO