Business Internaţional

Cea mai în vogă aplicaţie video explorează noi teritorii: TikTok ia în calcul producerea unui show de tip reality TV

Autor: Eduard Ivanovici

03.05.2020, 08:00 151

TikTok ia în calcul producerea unui show de tip reality TV, ca parte a unui plan de explorare modurilor de folosire a videoclipurilor din interiorul aplicaţiei, potrivit Bloomberg.

Executivii din cadrul platformei de socializare au fost abordaţi de mai multe companii independente de producţie şi au dezbătut mai multe idei de creare a unui show difuzat la nivel internaţional, însă momentan nu au ajuns la un consens în ceea ce priveşte formatul şi conţinutul emisiunii.

În ultimii trei ani, TikTok a înregistrat peste două miliarde de descărcări, ocupând un loc esenţial, alături de Snapchat, YouTube şi Instagram, în ceea ce priveşte obiceiurile zilnice ale adolescenţilor de pe întreg teritoriul planetei.

Producătorii au citat emisiunea „Beat Shazam”, difuzată pe Fox, drept unul dintre modelele de inspiraţie. Găzduit de actorul şi muzicianul Jamie Foxx, show-ul îşi provoacă participanţii să identifice o melodie mai repede decât restul competiţiei. Emisiunea a fost reînnoită la sfârşitul luii ianuarie pentru al patrulea sezon.

Utilizarea platformei TikTok a explodat în ultima lună, în condiţiile în care miliarde de oameni se află în izolare la domiciliu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO