Business Internaţional

Cea mai mare ţeapă de la americani din lumea festivalelor: 12.000 de euro pentru cea mai mare promisiune goală. Galerie FOTO

Aruncaţi o privire la aşteptările festivalului în comparaţie cu realitatea pe care au întâlnit-o oaspeţii

Aruncaţi o privire la aşteptările festivalului în comparaţie cu realitatea pe care au întâlnit-o oaspeţii

Autor: Corina Zamfir

07.05.2017, 08:00 1766

Celebrul Festival Fyre, pentru care pasionaţii de muzică au plătit bilete chiar şi de 12.000 de euro şi care se voia a fi un festival “cu experienţe culinare de primă clasă şi o atmosferă de lux”, s-a dovedit a fi un adevărat fiasco, cu câmpuri pline de gunoaie, scaune pliante şi experienţa dormitului în corturi, scrie Business Insider.

Cele mai cunoscute modele de iahturi şi o insulă exclusivă deţinută odată de Pablo Escobar (supranumit “Regele Cocainei”, el a fost cel mai bogat criminal din istorie)!

Acestea erau doar câteva dintre punctele forte ale Festivalului Fyre care urma să înceapă joi în Bahamas, unde trebuiau să cânte artişti precum Major Lazer sau Migos, scrie The New York Times.

Dar realitatea de la faţa locului a dovedit exact contrariul. Când oaspeţii au ajuns pe insulă şi-au dat seama că împrejurimile erau mai degrabă asemănătoare cu cele din celebra emisiune "Supravieţuitorul": condiţiile de lux au fost înlocuite cu câmpuri pline de gunoaie, corturi şi scaune pliante.

Pentru acest festival de “lux” şi pentru un weekend în paradis, pasionaţii de muzică au plătit între 450 şi 12.000 de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO